Let op : Strelitzia bloemen bewaart u het beste bij een ruimte temperatuur tussen de 10-20 graden, dus NIET in de koelcel want daar verkleuren ze van.

veiling

Onze bloemenafzet verloopt voor het grootste deel via de veilingklokken van Royal Floraholland Naaldwijk en Rijnsburg. In het seizoen zorgen wij iedere dag voor verse handel.

Wij geloven in de kracht van de klok. Als kwaliteitskweker merken wij dat er genoeg handelsbedrijven zijn die onze passie voor mooie bloemen weten te waarderen.

Wij bedienen voornamelijk klanten in het hogere segment.

Verzend exporteurs, lijnrijders, groothandel, bloemisten, cash & carry's en de betere retail. De belangrijkste afzetlanden van onze klanten zijn : Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland en Rusland.

verpakken

Wij leveren voornamelijk in de  kleinverpakkingen.

6 of 8 bloemen per doos, fustkode 658.

En de standaard kartonnen verpakking, fustkode 648 (met 12, 16 of 20 bloemen per doos) Heeft u andere wensen? laat het ons weten.

Steellengte 70 cm.

Bij ons is het one-stop shopping.

Alle sorteringen zijn leverbaar,   23, 20, 17 en 14 cm kamlengte en afhankelijk van het fust leverbaar per 6, 8, 12, 16 of 20 per fust.

Ons bloeiseizoen loopt van juli t/m april.

specialties

Heeft u speciale wensen of een aparte aanvraag binnen gekregen?

Wij kunnen u helpen!

Zo hebben wij voor klanten al extreem lange bloemen geleverd van 150 tot ruim 200 cm lang!

In de winter en het voorjaar leveren wij ook regelmatig apart gevormde bloemen. U weet wel, van die stelen met een bijzondere kromming of bloemen die onderste boven groeien. Juist deze aparte creaties van moeder natuur zijn erg in trek bij onze bloemstylist klanten.

 


Heeft deze informatie u geholpen?

Of enthousiast over onze producten?

Laat uw review / recensie dan aub achter op de MVO-Strelitzia Google pagina via deze link

Zo helpt u ons hoger in de Google ranking en zijn wij ook voor andere mensen beter vindbaar.

Alvast bedankt!